Epistel

ID ‘ IOT ‘ & ” fishy chips “

 

 

 

Digital dictatorship of digital sheep.
&
Deadly combinations of  CHIPs,  EMP  and batteries

 

Our condolences to people in Lebanon  ~  on the occasion of the multiple explosions today,
and not the least the double-explosion in Beiruth, 2020.

 

 

 

 

 

 

from : Wizard  from  Oz  (1939)

 

 

 

 

 

 

 

ID ‘IOT ‘
(  incl. I-technology ~ tech no logic )

 

 

 

  

… chip + EMP + batteri
=    fjernstyret sprængstof

ID ‘ IOT ‘

 

( enhver security og sporhund kan detektere/lugte  PETN*  på lang afstand,
så det er langt fra en troværdig, endsige dækkende forklaring. )

 

chip + EMP + batteri   i din personsøger

ID ‘ IOT ‘

 

.. i din “smart”-phone

ID ‘ IOT ‘

 

i din computer

ID ‘ IOT ‘

 

–  chip + EMP + batteri   i  din  batteridrevne  legetøjsbil
( fjernstyret fra din udbyd’er ~ udtalt med hårdt “d” )

ID ‘ IOT ‘

 

i dit køleskab

ID ‘ IOT ‘

 

i din elektriske tandbørste

ID ‘ IOT ‘

 

i din vaccine

ID ‘ IOT ‘


–  i din indopererede chip

ID ‘ IOT ‘


i din pacemaker

ID ‘ IOT ‘


– du mangler kun én i hjernen,
og hvad skulle den kunne ødelægge dér ?

En hjerneskade, der ikke kan lokaliseres ?

ID ‘ IOT ‘

.

.. du har alligevel intet at skjule, vel ?!

ID ‘ IOT ‘

.
.

.


                                 from  ” Oz “

.

 

…. og har tilmed ubegrænset og blind tillid til firma og stat
og massemediernes massive og anmassende løgne*… 

ID ‘ IOT ‘
.


.. og når dit kadaver bryder sammen,
skal du jo i himmerige,
sammen med alle de andre
frelste og  lykkelige …

ID ‘ IOT ‘  ( – er )

 

tillykke med det

ID ‘ IOT ‘

 

til løkke, du ivrige,
altid til falds
og halsende afsted,
forceret ~  forjaget

        ∞

om en hals

ID ‘ IOT ‘

.

‘ ikke noget at hænge sig i, vel ?!

ID ‘ IOT ‘
.


tabet er jo overskueligt

– collateral damage,
as they say

” make my day ”

ID ‘ IOT ‘


.
hvorfor føle sig ramt ?
du vidste jo det hele allerede,
men nænnede ikke at ødelægge den gode stemning,
ved middagen, på arbejdet, i klubben, i sengen, på bjerget …

ID ‘ IOT ‘ 

 

tag det ikke personligt,
det er jo ikke dig jeg taler til,
men  dén  ID’ IOT ‘  til venstre
eller højre
for dig
.

.

” .. tag og rend mig i den offentlige mening “
                ( Poul Henningsen ~  PH )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

from : Wizard  from  Oz  (1939)

 

.

.

Read Frank Baum´s original story, ” The wonderful Wizard from Oz ” – or replace Dorothy´s nonsensical ruby-shoes in the movie with the original silver-shoes from the book, when she dances on the “yellow brick road”  ( road covered of gold )  –  and remember the situation in the times of the stock market crash in 1929. Frank Baum was married into a bankdynasty, and was wellinformed about what happened “behind the curtain”, and wanted to share that knowledge with the public )

.

.

.

*

Personsøgere og anden elektronik indeholder chip & batteri.  Der er årtiers viden, praksis og erfaring med hvordan eksplosioner af disse elektroniske enheder kan fremprovokeres, via fjernstyring. Et EMP signal udløses i chip’ en, der detonerer og skaber den kraft der dernæst får batteriet til at eksplodere. Det er muligt at der indgår flere andre komponenter, som yderligere forstærker eksplosionskraften.
D
en foreløbige udokumenterede påstand om anvendelse af sprængstoffet PETN er sandsynligvis primært et forsøg på at skabe distraktion, midt i tragedien;  da en svigtende tillid til ID’IOT-teknikken kan have gennemgribende konsekvenser.

Det er tragikomisk at være vidne til hvordan smaller nucleardevices ( som bl.a bruges indenfor demolition-industrien, og i millitær sammenhæng betegnes som “tactical devices”  ) – samt chip/EMP/batterier i stort set al elektronik – undgår større bevågenhed, blot fordi offentlig omtale benytter sig af systematisk bagatelliserende og neddyssende retorik; på trods af daglige eksplosioner overalt, hidrørende herfra.

.

Se mere uddybende forklaring her :    https://www.overetagen.dk/doedelige-chips/

( remove    and you have the full link ).

.

( uddrag herfra, “frit efter” )

SMIC (Semi Conductor Manufacturing International, China) og TSMC (Taiwan Semi Conductor Manufacturing Company Limited) i Taiwan er de to elektronikfirmaer, der producerer 95% af alle computerchips i hele verden. Vi taler om chips, der sidder overalt fra mobiltelefoner, computere, TV-skærme, i biler, i barbermaskiner, osv.

Der har for nyligt op til d. 18 september 2024 været en stribe tilfælde i Mellemøsten, hvor personer, der er udpeget af israelske IDF, Pentagon, CIA og deres samarbejdspartnere i japansk og kinesisk mafia, har oplevet, at elektronisk udstyr med chips fra de omtalte kinesiske firmaer er eksploderet i hovedet på dem. Internt i Global Deep-State-mafiaen blev der talt om dette Mellemøst-fænomen som et testscenarie før startskuddet på et globalt folkemord, hvor alt det nævnte og unævnte elektroniske udstyr ville sættes til at eksplodere som et makabert nytårsfyrværkeri. Beslutningen og operation havde fuld forståelse og godkendelse fra bl.a det amerikanske militærs ledelse.

I det interne samtalerum taler Deep-State medlemmerne om, at de er klar over et nært forestående energiskift i verden, at de er magtesløse heroverfor og vil miste den hidtidige overordnede kontrol, og – hvad der er mest foruroligende – at deres primitive reaktion vil være/er at ødelægge livet for menneskeheden, og tage med med i deres fald. Altså en meget satanisk, selvdestruktiv og syg reaktion. Vi har allerede for 10 år siden beskrevet denne psykologiske mekanisme som en mulighed i et slut-scenarie, hvor tingene tilspidses  ( i bogen Paradigmet – en undersøgelse af undertrømmer af tilsyneladende indiskutable forudsætninger for vores fælles virkelighed) . Det er ikke teori længere, men et faktum.

Måden, denne beskidte teknologi fungerer på, er dens evne til via de allestedsværende chips at transmittere og udløse en EMP, en elektromagnetisk puls. Det er det samme blot i større skala, som de nye type elektro-impuls-våben bruger.
Det er altså ikke, som hævdet i medierne, defekte batterier eller ilagte sprængstoffer, der eksploderede, selvom det var følgevirkningen. EMP blev aktiveret vha et stykke “bagdørs”-software ved navn Genesis.
.

.

PETN, Pentaerythritol tetranitrate, er nært beslægtet med nitroglycerin, udviklet og patenteret 1894.
Det er praktisk taget umuligt at smugle det igennem “security” – PETN er let af detektere, enten med sensorteknik eller trænede sporhunde. Flere tusinde folk, der bærer på PETN, kan over længere tid ikke undgå at skulle igennem en form for security-funktion – det kræver så lidt som 2-5 personer taget på fersk gerning med traditionelt sprængstof før alarmen går, og omfattende efterforskning sættes i værk ( i modsat fald ville “security” ikke fungere ! ).
At gemme PETN i elektronik, ville være den mest fantasiforladte måde at smugle sprængstof på; det ved enhver der arbejder med “security” ( i modsat fald ville “security” ikke fungere ! ).
Den verserende forklaring om anvendelse af sprængstoffer er antagelig sat i omløb, for at skjule den langt mere alvorlige situation : fjernstyring og udløsning af eksplosioner i det meste civile kommunikations-elektronik, fra mobiltlf og computere til biler/fly – skærpet af den udbredte anvendelse og sammenkobling med ID, IOT og anden I-teknologi.

UN Secretary General Antonio Guterres opfordrer officielt til indførelse af internationalt totalforbud mod at omforme civil kommunikationsteknologi til bomber.

 

..

.

 

se også :

PENGE

https://www.nedersteetage.com/penge/
.

 

..

.

.

..

.

.

.

.

.

.